OM OS

OK Autoservice

Bare bedre bilværksted

OK Autoservice har målrettet leverevet den højeste kvalitet indenfor reparationer og service på alle biler og bilmærker siden 1964. Med beliggenhed i Slangerup, har vi hjulpet bilister tilbage på vejen til hver en tid, på trods af vind og slud.

Ulrik Olsen har været chefmekaniker siden 2002 hos OK Autoservice, med en fortid som mekaniker hos Mazda, Mercedes og Mitsubishi. Med mere end 30 års erfaring, har han sendt alle slags biler sikkert på vejene igen. Der findes ikke et problem som er for stort eller småt til Ulrik.

Vi lægger en stor lid i at gøre mere end kunden forventer, og det gør vi med en høj præcision, og ikke mindst til den aftalte tid. Den høje service har altid været en del af vores hverdag, da det er vigtigt for os at det skal være en fornøjelse, at komme forbi OK Autoservice for at få ordnet bilen.

Så kom ned forbi OK Autoservice og få en uforpligtende snak med en af de flinke mekanikere som rent faktisk skal lave din bil.

Vores team

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag

Fra dæk til bremser, motor til interiør, vi har dig dækket. Kontakt os I dag for et uforpligtende tilbud.

Hos OK Autoservice holder vi den stolte mekaniker tradition ved lige. Siden værkstedet åbnede i 1964 har god kundeservice, tryghed og god stemning været nøgleordene. Og den tradition fører vi stolt videre.

Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud i dag.

Åbningstider: